Kokstad Tannlegepraksis

Mikalas historie: En av tennene mine stod rett ut, og jeg var helt paranoid på grunn av det. Jeg tenkte på det når jeg snakket med noen på nært hold, når det ble tatt bilder – det føltes forferdelig og jeg ønsket å korrigere det. Jeg følte meg imidlertid for voksen til å bruke tannregulering av metall.

Logo Invisalign - Gjennomsiktig tannregulering

Gjennomsiktig tannregulering fra Invisalign®

Invisalign retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttagbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset din tenner for komfort. Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.

Invisalign er annerledes enn tradisjonell tannregulering. Ved å bruke nyskapende teknologi som Invisalign har funnet opp og fortsetter å utvikle, leverer de en serie med gjennomsiktige og uttagbare reguleringsskinner om retter opp tennene dine litt etter litt. I motsetning til faste reguleringer er det ingen tråder eller bøyler. Dette betyr at det ikke finnes metall og at reguleringen er nesten helt usynlig.

Komfortable, gjennomsiktige og uttagbare - Invisalign forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over 3 millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut.www.invisalign.no

Ettersom Invisalign reguleringsskinner kan fjernes når som helst under behandlingen, kan du spise det du vil, holde god munnhygiene og velge å fjerne dem en kort stund i spesielle tilfeller som et bryllup eller et viktig møte. Livsstilen din forblir intakt.


Bestill time


Se frem til ditt nye smil

Uansett hva målet med behandlingen er, vil vi alltid gi deg en klart definert behandlingsplan. Vi vil også vise deg hvordan tennene kommer til å se ut ved å bruke ClinCheck 3D behandlingsplan.

ClinCheck viser serien av bevegelser tennene dine skal gå gjennom i løpet av behandlingen. Dette gjør at du kan se hvordan tennene forventes å se ut etter endt behandling, og at du kan overvåke fremdriften.

Når du tenker på det, er et bedre smil mye mer enn bare kosmetikk. Det dreier seg om å gjøre noe for deg selv slik at du kan være mer … deg.

Kan Invisalign virke for deg?

Invisalign® behandler en rekke tannstillingsproblemer, fra mindre tannbevegelse til mer kompliserte tilfeller. Uansett hva problemet er, vil resultatet være et nytt og jevnere smil som du vil ønske at alle får se.

Her er noen av tannstillingsproblemene som kan behandles med Invisalign.

desc Trangstilte tenner forekommer når det er for liten plass i kjeven til at alle tennene får naturlig plass.
desc For stort mellomrom forekommer når det er ekstra plass i kjeven.
desc Kryssbitt forekommer når over- og underkjeven er feiljustert med hverandre. Det får vanligvis en eller flere av tennene i overkjeven til å bite på innsiden av tennene i underkjeven, og det kan forekomme både foran i munnen og/eller på sidene.
desc Dypt bitt forekommer når overtennene ligger vesentlig utenfor undertennene.
desc Underbitt forekommer når undertennene stikker lenger frem enn overtennene. Dette skyldes vanligvis at overkjeven er undervokst, at underkjeven er overvokst eller begge deler.

Fordeler ved Invisalign

  • Invisalign-reguleringsskinner er bortimot usynlige. Som regel vil ingen merke at du har på deg disse bortimot usynlige reguleringgsskinnene, noe som gjør Invisalign til en sømløs tilpasning med din livsstil og interaksjoner dag-til-dag med andre.
  • Invisalign-reguleringsskinner er uttakbare. I motsetning til faste reguleringsskinner i metall, har du fleksibiliteten til å spise og drikke hva du vil under behandling, helt enkelt ved å fjerne reguleringsskinnene. Reguleringsskinnene kan også tas ut for å børstes og bruke tanntråd, som du normalt ville gjort for frisk pust og opprettholdelse av god munnhygiene.
  • I motsetning til tradisjonelle faste tannreguleringer, finnes det ingen metallbøyler eller -tråder. Dette betyr at i de fleste tilfeller blir det brukt mindre tid ved kontoret til din Invisalign-leverandør for justeringer.
  • På toppen av det hele, kan Invisalign vise deg dine virtuelle resultater og behandlingsplanen før du begynner behandlingen, slik at du kan se hvordan tennene er forventet å se ut når behandlingen er fullført
Vanlige spørsmål - FAQ

Hvor mye koster Invisalign?

Som med all tannregulering, avhenger kostnadene med Invisalign av hvor komplisert reguleringen er og hvor lang behandling som kreves. En generell regel er at prisen er omtrent den samme som tradisjonell, fast regulering. Selv om kun en Invisalign-leverandør kan gi deg en detaljert pris, starter prisen på behandlingen vanligvis på NOK 35 000. Hvis det bare kreves mindre tannbevegelse, kan prisen starte på NOK 21 000.

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign-reguleringsskinner beveger tennene med en passende kontrollert tannbevegelse. I motsetning til tradisjonelle tannreguleringer, kontrollerer ikke Invisalign bare mengden av bevegelse per reguleringsskinne, men også timingen av bevegelsen. Så på hvert trinn kan bare enkelte tenner bevege seg, som i henhold til Invisalign-behandlingsplanen for det aktuelle nivået. Dette resulterer i et effektivt kraftleveringssystem som beveger tennene til den ønskede foreskrevne stillingen.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Den totale behandlingsvarigheten avhenger av behandlingskompleksiteten og er generelt lik tradisjonell tannregulering. Behandlingen varer vanligvis mellom 9 til 18 måneder. Din Invisalign-leverandør kan gi deg mer detaljert informasjon under konsultasjonen.

Er behandlingen smertefull?

Noen mennesker kan oppleve forbigående, mindre ubehag i noen dager, i begynnelsen av hver ny behandlingsfase når de setter inn en ny reguleringsskinne. Dette er vanlig og er vanligvis beskrevet som en følelse av trykk. Det er et tegn på at reguleringsskinnene er i virksomhet - beveger tennene dine gradvis, hjelper deg med å oppnå de endelige resultatene. Dette ubehaget forsvinner vanligvis i løpet av noen dager.Bestill time

Nettsted levert av: